Tsunami Science and Preparedness:

Creating Tsunami Resilient Communities

Aberdeen Tsunami Community Meeting

ITINERARY

On Monday, July 30th:

- 2:15 p.m. Leave UW Seattle Aberdeen (about 2+ hours).
- 4:30 p.m. Arrive Aberdeen City Hall. Briefing presented by Chief Robert Torgerson and elected officials.
- 5:30 p.m. Transit to Ocean Place restaurant. Dinner with EMD, County and City officials.
- 6:30 p.m. Transit back to City Hall for Town Hall meeting
- 9:00 p.m. Leave Aberdeen.

(Agenda follows on next page)



Tsunami Science and Preparedness:

Creating Tsunami Resilient Communities

Aberdeen Tsunami Community Meeting

AGENDA

Welcome Mayor Dorothy Voege (I0 min) 6:30-6:40

Aberdeen

Why plan to run? Tim Walsh (15 Min) **6:40** – **6:55**

Department of Natural Resources

How high is high? Tim Walsh (15 Min) 6:55 – 7:10

Department of Natural Resources

What you need to know! George Crawford (15 Min) 7:10 – 7:25

Washington Emergency Management Division

NOAA Weather Radio – Ted Buehner (15 Min) 7:25 – 7:40

It can save your life National Weather Service - Seattle

Evacuate – How and Where? Robert Torgerson (15 Min) 7:40 – 7:55

Aberdeen Police Department

Personal Responsibility Commissioner Al Carter (15 Min) 7:55 – 8:10

Grays Harbor County

2004 Indian Ocean Tsunami --

In their own words

International Guests (20 Min) 8:10 – 8:30

Question & Answers (25 min) 8:30 – 8:55

Closing Remarks Bill Simpson (5 Min) 8:55 – 9:00

City Council President

